برند یا علامت تجاری یک نام ، عبارت ، طرح ، نماد یا هر ویژگی دیگری است که مشخص کنندهٔ خدمات یا فروشندهٔ محصولی خاص باشد که به وسیلهٔ آن از دیگر محصولات و خدمات مشابه متمایز میگردد.
عنوان قانونی برای برند، نشان تجاری است.
برند مجموعه گرههای ذهنی یا تداعیات کارکردی ، احساسی ، عقلی و مزیتهایی است که ذهن بازار هدف را اشغال نمودهاست.
تداعی معانی پیوند دادن تصاویر و نشانهها با برند یا مزایا و فواید یک برند است.
این مزایا یا فواید برند است که مبنای تصمیمگیری برای خرید آن واقع خواهد شد.
برند همان چیزی است که مخاطب با دیدن ، شنیدن ، حس کردن یا هرگونه ارتباطی با آن به صورت مفهومی ، دیداری یا لفظی صفات و ویژگیهای خود را در ذهن و قلب مخاطب تداعی میکند.
برند شامل همه احساسات، ویژگیها و مفاهیمی است که به یک نام گره خوردهاست؛ برند، برداشت مردم وافراد از یک نام است.
در فارسی واژهٔ برند معمولاً برای اشاره به محصول یا خدمتی بهکار میرود که ارزش اعتباری و اجتماعی بالایی داشته باشد.
به بیان دیگر «برند» دارای ماهیت اجتماعی است و برندهای قدرتمند آنهایی هستند که افراد نسبت به آنها حس مالکیت دارند و برای مثال میگویند: «این مارک ، اسم مارک دلخواه من است».
برند های برتر میتوانند هیجان و عواطف مصرفکنندگان خود را برانگیزند و مشتریان نیز به این نامها اعتماد داشته و از آنها انتظار خلق ایدههای برتر و نوآوری در محصولاتشان را دارند.
در این راستا موضوع وفاداری به برند از مهمترین موضوعات مورد توجه شرکت ها میباشد و شرکتها همواره به دنبال راههایی برای کسب و جلب وفاداری مشتریان میباشند.
یکی از مهمترین معیارهای وفاداری به برند ، عامل یادآوری و بازآوری برند با گروه کالایی خاص میباشد که زمینه را برای خریدهای مجدد مشتریان فراهم میآورد.
طبق قانون تجاری ایران اداره مالکیت معنوی به عنوان متولی ثبت برند در ایران شناخته می شود.
این اداره متناسب با قوانین و مقررات خاص خود و قوانین و مقررات بین المللی ثبت برند در صورتیکه برند های تجاری برخی از شرایط را داشته باشند از ثبت برند سر باز خواهند زد و برند برگشت داده خواهد شد.
یکی از این موضوعات داشتن حروف لاتین در برند و علامت تجاری می باشد.
مگر اینکه صاحب برند به دلایل اقتصادی و تجاری و شرایط شرکت خود با سایر شرکت ها و نهاد های بین المللی در ارتباط باشد و یا متولی صادراتی و وارداتی باشد که در این صورت باید حتما کارت بازرگانی قانونی داشه باشد.
بنابراین افرادی که خواهان ثبت برند لاتین هستند باید حتما به همراه درخواست و اظهارنامه ثبت برند خود کارت بازرگانی شرکت و یا شخصحقیقی را هم ارائه نمایند.
اشخاص حقیقی و حقوقی که کارت بازرگانی نداشته باشند تا زمانیکه این کارت را قانونا دریافت نکنند اجازه ثبت برند و یا علامت تجاری لاتین نخواهند داشت.
هماهنگونه که گفته شد برای ثبت برند لاتین باید کارت بازرگانی داشته باشید.
در صورتیکه این کارت ارائه شود می توانید در درخواست ثبت برند خود علامتی را درخواست نمایید که از حروف انگلیسی در آن استفاده شده باشد.
تفاوتی ندارد که این حروف فارسی باشند که به لاتین نوشته شده اند و یا اینکه ریشه لاتین دارند در هر صورت چنانچه فونت به کار رفته شده لاتین باشد باید شرایط ثبت لاتین یعنی کارت بازرگانی ارائه و درخواست شود.
پس از آن باید مدارک تهیه و سایر موارد همانند ثبت برند فارسی انجام خواهد شد.
برای ثبت برند های فارسی الزامی به بررسی سایر برند ها در کشور های دیگر نیست ولی چنانچه متقاضی ثبت برند لاتین باشید درخواست شما با قوانین و شرایط بین المللی برند هم بررسی خواهد شد و باید استعلام شود که نمونه برند شما در هیچ کشور دیگری وجود نداشته باشد و همچنین شرایط برند شما مطابق با استاندارد های توافقنامه مادرید و پروتکل الحاقی آن باشد و به همین دلیل استعلام و بررسی ثبت برند زمان بیشتری خواهد برد.
ضمن اینکه ثبت برند لاتین در پرداخت مالیات و عوارض شرکت دخالتی ندارد و به هیچ عنوان دلیل نمی شود که شما با داشتن برند لاتین مالیات و عوارض بیشتری پرداخت کنید.
کپی مدارک شرکت و یا شخص حقیقی
کارت بازرگانی به نام شرکت و یا شخص متقاضی
نمونه برند در ابعاد ۱۲ در ۱۲
اظهارنامه ثبت برند لاتین
ثبت برند و یا علات تجاری لاتین مراحل پیچیده تری نسبت به ثبت برند فارسی دارد. تهیه اظهار نامه ان متفاوت و نوع درخواست هم به شکل دیگری خواهد بود. به دلیل عدم شناخت این مسائل اغلب متقاضیان دچار اشتباه می شوند. بنابر این بهتر است با کارشناسان باتجربه مشاوره نمایید.
👈 حتما بخوانید : ثبت برند
۰۲۱-۸۸۲۳۱۰۰۲ (۵ خط)
۰۹۱۲۰۵۳۲۳۸۶
©2021 ثبت نارین | سامانه تخصصی ثبت شرکت, ثبت برند و رتبه بندی شرکت ها