رتبه مشاور نقشه برداری زمینی

مشاور نقشه برداری زمینی 

رتبه مشاور نقشه برداری زمینی

برای اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی باید در مورد مراحل و شرایط رتبه بندی اطلاعات کافی داشته باشید. در صورت عدم رعایت ترتیب مراحل رتبه مناسب را کسب نمی کنید. به همین منظور در این مقاله برخی از مهم ترین فعالیت های مربوط به این رتبه بندی را بررسی می کنیم.

 

 رتبه مشاور نقشه برداری زمینی

رتبه مشاور نقشه برداری زمینی

 

 

رتبه مشاور نقشه برداری زمینی

برای اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی باید ابتدا زیرگروه شرکت خود را انتخاب کنید. رتبه بندی مشاوران در این گروه به 15 تخصص تقسیم می شود. تخصص نقشه برداری، فتوگرامتری و هیدروگرافی و میکروژئودزی و تخصص سیستم­ های اطلاعات جغرافیایی (GIS) از تخصص های مربوط به این گروه است. هر یک از ابعاد این زیرگروه ها را باید از نظر حرفه ای بودن و ساختاری که دارند بررسی کرد و سپس برای رتبه بندی اقدام کرد.

اخذ رتبه مشاور در زمینه نقشه برداری، زیر مجموعه شرکت های مشاور مهندسین مشترک است. سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور متولی این امر است. به همین دلیل شرکت های مشاوره را در چند دسته مختلف و مشخص جای داده است. یکی از این گروه ها، شرکت های مشاوره مربوط به مهندسین مشاور است. این گروه خود به چندین زیرگروه تقسیم می شود. در ادامه زیرگروه های این مجموعه و اسناد مورد نیاز برای اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی را ذکر می کنیم.

 

 

گروه مشاوره مهندسین مشترک

رتبه مشاور نقشه برداری زمینی زیر مجموعه گروه مهندسین مشترک است. این گروه شامل پانزده زیرگروه مختلف و متفاوت است. تخصص های موجود در این گروه شامل موارد زیر است:

-سازه

-تاسیسات برق و مکانیک

-ژئوتکنیک

-ژئوفیزیک

-محیط زیست

-نقشه برداری زمینی، فتوگرامتری و هیدروگرافی و میکروژئودزی

-سیستم های اطلاعات جغرافیایی

-مطالعات جغرافیایی و برنامه ریزی فضایی

-بازرسی فنی

-خدمات کامپیوتری

-ایمنی و کاهش خطرات و پدافند غیر عامل

-زمین شناسی

-هواشناسی

-اتوماسیون صنعتی

-مقاوم سازی

تهیه نقشه های توپوگرافی، نقشه برداری و اجرای طرح های مختلف در این زمینه و تهیه پروفیل های طولی و عرضی از جمله فعالیت های این گروه است. همچنین تهیه مدل ارتفاعی رقومی و انجام پردازش های کارتوگرافیک در حوزه تخصص این زیرگروه است.

 

 

اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی و فعالیت های آن

برای اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی باید در انجام فعالیت های زیر توانایی داشت. یکی از این فعالیت ها شامل انجام پردازش های کارتوگرافیک برای چاپ محصولات مختلف است. تهیه پروفیل های طولی و عرضی، نقشه برداری خطوط لوله و مسیرهای انتقال نیرو، تعیین و اندازه گیری نقاط کنترل زمینی نیز از جمله فعالیت های این زیرگروه است. همچنین تهیه نقشه های توپوگرافی برای مناطق شهری و روستایی توسط این زیرگروه انجام می شود. اگر جمع آوری اطلاعات برای تهیه مدل رقومی ارتفاع به صورت زمینی انجام شود زیر مجموعه این گروه خواهد بود.

*انجام پردازش های کارتوگرافی برای ارائه و چاپ محصولات.

*تهیه پروفیل های طولی و عرضی و تجمیع و افراز زمین.

*نقشه برداری و پیاده کردن طرح ها اعم از خطوط لوله، نقش های شهری و ثبتی، مسیرها و انتقال نیرو.

*تهیه نقشه های توپوگرافی شامل شهری، منطقه ­ای و نقشه ­های کاداستر.

*تعیین و اندازه­گیری نقاط کنترل زمینی عکسی.

*تهیه مدل ارتفاعی رقومی در مواردی که جمع آوری اطلاعات آن به روش زمینی صورت می­ گیرد.

 

مشاور نقشه برداری زمینی 

اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی و فعالیت های آن

 

 

فعالیت ­های تخصص GIS در رتبه ­بندی مشاور

*انجام عملیات رقومی کردن نقشه و GIS Ready نمودن داده های مکانی.

*طراحی و ایجاد سیستم های اطلاعات جغرافیایی(GIS) زمینی.

*طراحی و ایجاد سیستم هایی که مبنای اطلاعاتی فناوری به کار رفته در آن ها مکانی باشد.

*کاداستر.

*تالیف تدوین نقشه­های موضوعی، گردشگری، توریستی، راهنمای شهری و کشوری و اطلس.

*نقشه برداری خودکار و مدیریت زیرساخت.

*ارائه مشاوره.

*جمع آوری و آماده سازی اطلاعات مکانی برای ورود به سیستم اطلاعات جغرافیایی.

*ترسیم و ارایه کلیه نقشه ها از قبیل توپوگرافی، زمین شناسی، جغرافیایی و … و دیگر امور کارتوگرافی تا مرحله چاپ.

*پردازش های کارتوگرافی.

*طراحی و همکاری در پیاده سازی زیرساخت­های داده های مکانی.

*ترسیم رقومی نقشه های تهیه شده.

 

 

شرایط اخذ رتبه نقشه برداری زمینی

 برای اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی مانند هر تخصص دیگری، یک سری شرایط را باید تامین کرد. اولین عامل موثر برای اخذ رتبه مشاور در این مجموعه، داشتن تجربه کاری است. علاوه بر وجود کارکنان مجرب و متخصص، وجود ساختار مدیریتی مناسب و منظم نیز اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این موارد وجود امکانات و تجهیزات کافی و به روز نیز برای اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی الزامی است. این سه عامل از جمله عوامل موثر در اخذ رتبه مشاور پس از ثبت قانونی شرکت است.

از آن­جائیکه تخصص­ های نقشه ­برداری زمینی و سیستم های اطلاعات جغرافیایی(GIS) از تخصص های گروه تخصص های مشترک محسوب می­ شود، حداقل شرایطی که برای اخذ رتبه مشاور در این گروه را مورد بررسی قرار می دهیم. تجربه کاری شرکت، ساختار مدیریتی و امکانات پشتیبانی و همچنین نیروی انسانی متخصص هرکدام طبق امتیازهایی که دارا هستند از عوامل تشخیص صلاحیت مشاوران بعد از ثبت شرکت به حساب می­ آید.

 

 

شرایط عمومی و کلی اخذ رتبه مشاور نقشه برداری

برای اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی و دیگر رتبه های مشاوره، علاوه بر شرایط خاص مربوطه، شرایط عمومی مورد نیاز را نیز باید تامین کنید. شرایط عمومی و کلی برای اخذ رتبه مشاور در تمام تخصص های مجموعه مهندسین مشترک یکسان است. این شرایط عبارتند از :

*سابقه کاری مرتبط کارکنان با حوزه تخصصی شرکت

*معدل تحصیلی بالای کارکنان مشغول به خدمت در شرکت

*طی کردن دوره های آموزشی مرتبط با حوزه تخصصی شرکت

*داشتن مقاله های معتبر علمی در داخل و خارج از کشور

*داشتن سابقه مدیریتی برای اعضای مهم و فعال شرکت

 

 

حداقل شرایط فنی الزامی امتیازآور برای رتبه ۳ مشاور GIS

-یک نفر کارشناس با امتیازی معادل با ۴ سال سابقه کار مفید با ضریب اولویت ۳

-یک نفر کارشناس با امتیازی معادل ۵ سال سابقه کار مفید با ضریب اولویت ۲

-کارشناس با امتیازی معادل با ۷ سال سابقه کار مفید با ضریب اولویت ۱

 

 

شرایط اخذ رتبه مشاور

عوامل زیادی در کسب برترین رتبه مشاور حائز اهمیت است. در اخذ رتبه­ مشاور حقیقی و حقوقی عواملی از جمله موارد زیر موثر است:

*سابقه کاری مرتبط.

*کسب رتبه المپیاد.

*معدل تحصیلی بالا.

*شرکت در همایش ­ها و سمینارهای داخلی و خارجی.

*گذراندن دوره­ های آموزشی مربوطه.

*داشتن مقالات علمی داخلی و خارجی.

*سوابق مدیریتی.

افزون بر موارد فوق بایستی از لحاظ تحصیلی، تجربی و پژوهشی دارای رزومه خوبی باشید.

در صورتی­که شرکت ها در مجموعه خود دارای افراد واجد شرایطی در هیئت مدیره و پرسنل امتیازآور باشند، اگر هیچ­ گونه سابقه کاری هم نداشته باشند، در چندین تخصص به صورت همزمان رتبه ۳ را اخذ می کنند.

 

 

شرایط اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی یک، دو و سه

برای اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی باید مشخص کنید هدف شما کسب رتبه یک، دو یا سه است. پس از مشخص شدن هدف با توجه به آن باید برای اخذ رتبه مشاوره اقدام کنید. برای اخذ رتبه یک باید اعضای امتیازآور شرکت حداقل دارای مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد باشند. تعداد این افراد باید بین سه الی هفت نفر باشند. همچنین شرکت مذکور باید دارای پروژه های مشخص باشد.

برای اخذ رتبه مشاور سه که پایین ترین رتبه است باید حداقل سه نفر در تخصص های مورد نیاز در شرکت مشغول به کار باشند. سابقه کاری افراد با توجه به نوع تخصص شرکت متفاوت خواهد بود؛ که از سوی سازمان مربوطه اعلام خواهد شد. برای اخذ رتبه مشاور نقشه برداری زمینی با درجه سه، داشتن تجربه کاری الزامی نیست.

 

 

شرایط لازم برای اخذ رتبه ۱ مشاور

برای اخذ رتبه مشاور در تخصص گروه های مشترک و سایر گروه هایی که امکان اخذ رتبه مشاور در آن ها وجود دارد بایستی شرایط لازم را با توجه به رتبه ای که درخواست شده فراهم نمود:

 

اخذ رتبه ۱ مشاور

برای اخذ رتبه ۱ مشاور چه در تخصص هایی از قبیل نقشه برداری زمینی، فتوگرامتری و هیدروگرافی و میکروژئودزی و تخصص سیستم های اطلاعات جغرافیایی(GIS) و چه در سایر گروه هایی که امکان اخذ رتبه مشاور دارند بایستی شرایط زیر فراهم شود:

۱- شرکت درخواست­کننده، باید در اعضای امتیازآور خود دارای ۳ الی ۷ نفر کارشناس با مدرک تحصیلی زمینه باشد وجود این تعداد از کارشناسان با توجه به تخصص درخواستی، متغیر است.

۲- دارای پروژه ای شاخص باشد. این پروژه باید دارای حداقل میزان مشخص باشد. برای تخصص­های مختلف این میزان متغیر است. افزون بر این پروژه مذکور باید حتما در زمینه طراحی باشد.

۳-دارای تجربه کاری مرتبط در ۲۴ سال گذشته باشد. داشتن تجربه کاری به میزان حداقل ۱۰۰ و حداکثر ۳۶٫۱۰۰ میلیون ریال، البته بعد از تعدیل.

 

 

اخذ رتبه ۲ مشاور

برای اخذ رتبه ۲ مشاور چه در تخصص­هایی از قبیل نقشه­برداری زمینی، فتوگرامتری و هیدروگرافی و میکروژئودزی و تخصص سیستم­های اطلاعات جغرافیایی(GIS) و چه در سایر گروه­هایی که امکان اخذ رتبه مشاور در آن­ها وجود دارد باید شرایط زیر فراهم شود:

۱- وجود حداقل ۳ و حداکثر ۵ نفر با حداقل مدرک کارشناسی که مطابق با جدول آیین­نامه است. لازم به ذکر است که در این پایه تعداد مهندسان هم طبق تخصصی که تقاضا شده است تعیین می­شود.

۲- داشتن حداقل ۳ سال سابقه مفید و مرتبط. گفتنی است که سوابق کاری افراد هم، مشابه تعداد آن­ها طبق تخصصی که تقاضا نموده­اند و همچنین تحصیلات تکمیلی افراد صفر البته در صورتی­که وجود داشته باشند متغیر می­باشد. از این رو بایستی این افراد حداقل ۳ سال سابقه مفید و مرتبط داشته باشند.

۳- داشتن تجربه کاری. برای تخصص­های گوناگون حداقل میزان تجربه کاری متغیر است. داشتن حداقل ۱۰۰/۸ و حداکثر ۱۰۰/۲ میلیون ریال تجربه کاری ضروری می باشد البته بعد از تعدیل.

 

 

اخذ رتبه ۳ مشاور

برای اخذ رتبه ۳ مشاور چه در تخصص­هایی از قبیل نقشه­برداری زمینی، فتوگرامتری و هیدروگرافی و میکروژئودزی و تخصص سیستم­های اطلاعات جغرافیایی(GIS) و چه در سایر گروه­هایی که امکان اخذ رتبه مشاور در آن­ها وجود دارد بایستی شرایط زیر فراهم شود:

۱- طبق تخصص مورد نظر، وجود سه نفر با مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و مطابق با جدول رشته­های مورد قبول هر تخصص که در آیین­نامه صلاحیت مهندسین مشاور درج شده است الزامی است. این شرط از شروط اصلی اخذ رتبه ۳ مشاور به حساب می آید.

۲- طبق نوع تخصصی که مورد تقاضا بوده است، میزان سوابق افراد متفاوت است.

۳- برای اخذ رتبه ۳ مشاور داشتن تجربه کاری الزامی نیست به جز تخصص مقاوم سازی (تخصص گروه تخصص­های مشترک) که برای اخذ رتبه ۳ در این رشته وجود حداقل یک تجربه کاری الزامی است.

 

 

ویژگی­های عمومی در تعیین صلاحیت مشاوران حقیقی

ویژگی­های از جمله عضویت در سازمان استان، داشتن تابعیت ایرانی، داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم از خدمت، نداشتن محرومیت محکومیت و یا ممنوعیت از امور مهندسی مشاور، عدم سوء پیشینه کیفری موثر و نیز عدم اشتغال به کار در شرکت های پیمانکاری از ویژگی های عمومی است که در تعیین صلاحیت مشاوران حقیقی الزامی می­ باشد.

 

 

جهت دریافت مشاوره در زمینه رتبه بندی شرکت های پیمانکاری و مشاور با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۸۸۲۳۱۰۰۲

۰۹۱۲۰۵۳۲۳۸۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.



©2021 ثبت نارین | سامانه تخصصی ثبت شرکت, ثبت برند و رتبه بندی شرکت ها